Vår i luften – gemensam arbetsdag 13 maj

Då var det så dags igen för en härlig vår, sommar och höst (tidig!) som är årstider då vi hästintresserade gärna jobbar med våra hästar. Det är också nu som vår anläggning Hannäs lockar som mest och erbjuder oss fantastiska möjligheter till både träning och tävling – och gemenskap – oberoende av vilken hästsport vi utövar.

Nu på lördag den 13 maj så är det dags för årets första gemensamma arbetsdag då alla föreningar möter upp för att göra ett första underhåll av anläggningen i år. Underhållet är avgörande för att vi ska ha en anläggning att återkomma till år efter år. Och då behöver vi medlemmarnas hjälp.

Kan du avvara några timmar på lördag? Vi ska se över vad som behöver göras och sedan gå till verket. Vi vet redan nu att staket behöver målas, boxar rengöras, material inventeras, skrapning och målning (eller vad det ska vara) av bänkar, sladdning av en eller flera banor m m. Vi behöver också planera vilket underhåll som behöver göras under säsongen så kom gärna och bidra till den. Kanske är det något som just du har tänkt på.

Vi börjar kl 10.00 och beräknar vara klara kl 15.00. Vi bjuder på grillade hamburgare till lunch samt dryck. Var med hela tiden eller någon timme. Allt är värdefullt.

Anmäl gärna ditt deltagande till britt.loov@telia.com så blir det lättare för oss att planera inköp.

/Britt LöövGemensam arbetsdag