Våren blev en rivstart

Säsongen på vår fina anläggning på Hannäs har kommit igång med en riktig rivstart – i alla fall vädermässigt. Här gick vi i april och trodde aldrig det skulle bli vår. Snön låg djup och riktigt kallt var det – typ för en månad sedan.

Men nu är det full rulle. Föreningarna på Hannäs har redan haft en rad aktiviteter i form av både tävlingar och träningar. Naturligtvis så händer det saker på anläggningen utan att det är någon gemensam aktivitet. Många ryttare och kuskar söker till anläggningens banor för att träna eller bara lufta sina hästar.

I KHHs kalender kan du se vad som är på gång. Vill du veta mer så är det bästa att besöka resepektive förenings webbsida. Du kan också ringa eller mail en kontaktperson, se under fliken Om Hästcentret / Styrelse.

Ha en fortsatt trevlig vår och sommar.

/KHHs styrelse genom Britt Lööv